maandag 4 mei 2015

Pinspiratie: 10 zelfmaaktips voor moederdag

Over een paar dagen is het weer moederdag. Dé dag om je moeder eens extra in het zonnetje te zetten. Van beschilderde bloempotjes tot papieren kunstwerken: van vroeger uit is het traditie om zelf iets te maken. Dat doet elk moederhart smelten, toch? Dus heb ik 10 zelfmaaktips wat te maken heeft of te gebruiken is in de keuken. Kijk je mee?1. Cupcakeboeket

Ik heb hier en hier alle lekkere cupcakerecepten met jullie gedeeld, welke je heel goed kunt gebruiken voor dit cupcakeboeket. Dat is toch pas een origineel boeketje?
Bron  Roxy's Kitchen
2. Beschilderd keukengerei
Koop een paar goedkope houten lepels en wat verf en laat je fantasie de vrije loop! 
Bron  Pinterest
3. Een taart speciaal voor mama
Op Google zijn oneindig veel moederdagtaarten te vinden. Het is al weer 4 jaar geleden dat ik deze voor mijn moeder heb gemaakt, inclusief zelfgemaakte hartenbonbons. En ja, dan komt er wel een traantje los...
Eigen foto, klik hier
4. Vingerverven nieuwe stijl
Ik kwam op Pinterest deze foto tegen, is dit niet superschattig? Én een cadeau welke je elke dag gebruikt!
Bron Craftown
5. Moederdagkoekjes
Ik kan echt jaloers worden op van die mooie met icing versierde koekjes. Ook voor moederdag is dit natuurlijk een perfect cadeautje. Hier vind je alle informatie over koekjes decoreren.
 Mooi doosje erom en klaar ben je.
Bron Lizzie Mays
6. Heart shaped food
Naast alle zoetigheden als koekjes en taarten in hartvorm, kun je nog veel meer met eten doen om je moeder te verrassen, bijvoorbeeld voor een moederdagontbijtje Kijk maar eens...
Bron Pinterest
7. Onderzetter wordt prikbord
Voor het boodschappenlijstje of voor dat ene recept. Maak van een simpele onderzetter een leuk prikbordje!
Bron Pinterest
8. Laat die haren maar groeien
Men neme een plastic bekertje, een (gekke/mooie/lieve) foto, een vochtig watje en wat tuinkers. Na een weekje heb je een prachtige coupe!
Bron rainbowswithinreach
9. Alle jam- groente- en pastasauspotjes verzamelen!
Je ziet ze tegenwoordig wel vaker voorbij komen: opgepimpte  glazen potjes. Deze is helemaal moederdagproof.
Bron Madefrompinterest
10. Zelfgemaakte bodyscrub
Verwen je moeder met deze zelfgemaakte bodyscrub. Met een paar ingrediënten heb je al gauw een heel origineel cadeautje!
Bron Dille en Kamille
En, al geïnspireerd om zelf iets te maken voor je moeder? Of heb je nog meer ideeën nodig? Kijk dan nog even op mijn Pinterestbord voor nog veel meer inspiratie.

Geen opmerkingen: