zaterdag 11 juli 2015

Lepeltje Lepeltje Zwolle

Met een fantastische weersvoorspelling op zak gingen Tessa en ik vandaag op pad naar onze prachtige provinciehoofdstad Zwolle. Op het Ter Pelkwijkpark vindt dit weekend het foodfestival Lepeltje Lepeltje plaats. Na een aantal foodfestivals bezocht te hebben (lees hier en hier) was de sfeer op Lepeltje Lepeltje ronduit top te noemen. En dat voor de eerste editie? Complimenten! Het was een dag vol live muziek, cultuur en uiteraard lekker eten. De zon heeft zich van z'n beste kant laten zien en dat maakte het plaatje helemaal compleet! Ik ga jullie even lekker maken met een sfeerimpressie aan de hand van een paar fijne foto's.  Kijk je mee?
Toen we aan kwamen lopen werden we al begroet door de fijne geur van hamburgers, de lounge muziek van de dj's en de frisse, vrolijke kleuren waarmee het park was aangekleed. We keken elkaar aan... dit ging weer helemaal goed komen! Nadat we onze muntjes hadden gekocht stonden we wéér oog in oog met Meneer Temaki. Dit kon geen toeval zijn... Traditiegetrouw begonnen we onze culinaire middag dan ook met een heerlijke sushiroll met zalm en avocado.

Geloof me, hier krijg je nooit genoeg van! Op het terrein waren allerlei zit/hang gelegenheden, zoals steigerhouten statafels en biertafels met gezellige gebloemde tafelkleden. Maar ook kon je neerploffen op een bank (lees: een bank die je normaal gesproken in de woonkamer zet...) om te genieten van je heerlijke hapje.

Carrot cake, bananabread, cheese cake... De Gillende keukenmeiden hadden hun kleine foodkarretje afgeladen met allerlei lekkers. Díe keus was snel gemaakt! We kozen voor een heerlijk stukje carrot cake.

Ook de aankleding van het park verdiend een foto: overal waren 'slingers' opgehangen met lepels. Hoe origineel is dat?!

Na een kort bezoekje aan het centrum van Zwolle en een goede score bij Dille en Kamille (waarover later meer) besloten we de dag af te sluiten met een drankje en een borrelbord van Ofjespaanseworstlust. Het borrelbord bestond uit olijven, manchegokaas, jamon ibérico, salchichon, chorizo en broodjes met salsa. Niks is mee dacht ik zo! 

Mocht je nou na het zien van deze foto's helemaal in the mood zijn... het festival is morgen ook nog! Ook word het festival nog gehouden op het Park haven centrum in Apeldoorn en op Mysteryland Haarlemmermeer. En het beste nieuws? De entree is gratis! Kijk maar eens op www.lepeltje-lepeltje.com

Liefs Ellie

Geen opmerkingen: