maandag 8 juni 2015

Food Truck Festival TREK

Zon, lekker eten en een goede sfeer. Dé perfecte combinatie voor een heerlijke zaterdagavond. Afgelopen weekend vond het Food Truck Festival TREK plaats in het Volkspark in Enschede. En tja, zó dicht bij huis?! Daar moesten we natuurlijk naar toe! 'We' is in dit geval Tessa en ik, mijn 'partner in crime' wat betreft food-stuff. Tientallen mobiele keukentjes toverden het stadspark om tot één groot sfeervol openluchtrestaurant. Dus daar zaten we dan op het (nog wat natte) grasveld met een kokosnoot in de hand. Genieten! Nieuwsgierig wat er nog meer te doen/zien/proeven was? Ik neem je mee voor een kleine sfeerimpressie. Kijk je mee?

We waren nog maar 2 stappen het festivalterrein op, of ons oog viel meteen op Meneer Temaki. We hadden al eerder kennisgemaakt op het Culy festival en dat was ons heel goed bevallen! Dus die keus was snel gemaakt: sushi, it is! 

Toen we onze sushirolls aan het opeten waren, keken we allebei in het rond. Wat een relaxed sfeertje zeg. Vintage foodtrucks, blije mensen en lekker eten. En niet te vergeten: zon!


Er was werkelijk van alles te verkrijgen, van patat tot poffertjes, van pizza tot koffie. Wij gingen meer voor de dingen die we niet (goed) kenden. Bijvoorbeeld deze heerlijke Englisch pie's van Pieman bakery. Wij kozen de thai chicken pie, heerlijk!

En dit heerlijke broodje pulled pork...

Toe aan een drankje! We kozen voor deze lekkere kokosnoot. Ter plekke opengehakt, klaar om even lekker van de zon te genieten.

Oké nog een paar sfeerfoto's dan...


Op de valreep nog even een foto van ons 2. Wat een topavond... Trek, tot volgend jaar!

Ga jij wel eens naar een foodfestival?

Geen opmerkingen: