Voordat we vannacht naar Schiphol vertrekken om een weekje te genieten van de Griekse zon, het eten en de cultuur, eerst nog een snelle lunchtip. Deze pittige wraps met kaas doen het hier in huis altijd goed. Vooral in het weekend lunchen we 'anders'. Dus geen belegde boterham, maar luxe broodjes, een goed gevulde omelet of dus een lekkere wrap. Misschien íets meer moeite dan een boterham met hagelslag maar het is het zeker waard! Lees je mee?
Pittige wraps met kaas
voor 4 wraps
4 wraps
plakjes belegen kaas
4 eetlepels mayonaise
1 theelepel sambal
halve paprika
een handje vol rucola
Meng de sambal met de mayonaise. Besmeer hiermee de wraps in z'n geheel. Leg er een aantal plakjes kaas op. Snij de paprika in reepjes en leg deze bovenop de kaas. Verdeel wat rucola erover en rol de wrap stevig op. Snij deze doormidden, prikkertje erin en klaar!
Eet smakelijk! En tot na de vakantie...
Liefs Ellie
Geen opmerkingen:
Een reactie posten