Over een paar weekjes is het alweer Pasen. Dit zijn wat mij betreft dé feestdagen om eens lekker uit te pakken met een heerlijke brunch. En hier ga ik je mee helpen! De komende weken ga ik je allerlei lekkere en makkelijke recepten laten zien voor op de paastafel. En dit is er één van: paasei-flapjes. Echt waar, makkelijker kan niet... Ze zijn erg leuk om met de kinderen te maken, iedereen kan dit! Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder.
Paasei-flapjes
voor 8 stuks
4 plakjes bladerdeeg
16 gevulde paaseitjes
1 ei
Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal de plakjes bladerdeeg uit de vriezer en laat deze ontdooien. Snij de plakjes schuin door midden, zodat je 2 driehoekjes krijgt. Leg nu 2 paaseitjes op een driehoekje. Deze vouw je dubbel zodat je een flapje krijgt. Zorg dat je de randjes goed dicht drukt zodat de chocola er straks niet uitloopt. Maak op deze manier alle flapjes en leg ze samen op een bakplaat bekleed met bakpapier. Kluts een eitje en smeer de paasei-flapjes voorzichtig in met ei. Schuif de bakplaat in de oven en bak de flapjes af in 17-20 minuten.
Leuk én lekker voor jong en oud!
Liefs Ellie
Geen opmerkingen:
Een reactie posten