Het was wel een keer weer tijd voor een mugcake vond ik! Ik deelde al eerder deze chocolade variant. En nu dus met lekkere bosbessen. Je kunt natuurlijk elk fruit kiezen wat je lekker vindt. Denk aan frambozen, aardbeien of gemengd fruit. Grote kans dat alle ingrediƫnten gewoon in je keukenkastje hebt staan, dus misschien kun je wel meteen aan de slag! Lees je mee?
Bosbessen mugcake
6 eetlepels zelfrijzend bakmeel
2 eetlepels suiker
1 zakje vanillesuiker
6 eetlepels melk
2 eetlepels zonnebloemolie
snufje zout
handje vol bosbessen
Doe alle ingrediƫnten, behalve de bosbessen, bij elkaar in een grote mok en roer dit goed door zodat er geen klontjes meer in zitten. Voeg dan de bosbessen toe en roer nogmaals door. Zet de mok 3 tot 3,5 minuut in de magnetron op 650 watt. En klaar is je cakeje!
Liefs Ellie
Geen opmerkingen:
Een reactie posten