donderdag 16 april 2015

Makkelijke maaltijd: Mexicaanse wraps met kip

Ok, toegegeven: het recept dat ik vandaag met jullie deel is nogal een blikjes- en potjesmaaltijd. Maar omdat wij allebei fulltime werken is het soms fijn dat je 's avonds even snel wat lekkers op tafel kunt zetten. En dan iets anders dan patat, shoarma of pizza... Dit gerecht staat binnen 15 minuten op tafel en kun je helemaal naar je eigen smaak aanvullen met verse ingrediƫnten. Klinkt prima toch, na een dag hard werken? Lees gauw mee!


Mexicaanse wraps
6 stuks
1 pak wraps Ć” 6 stuks
300 gram (runder)gehakt
rode peper
1 blikje mais
1 blikje rode kidneybonen
1 pot tomatensaus (pastasaus)
4 tomaten
creme fraiche
ijsbergsla
geraspte kaas

Bak het gehakt (zonder boter of olie) in een wok of hapjespan aan. Snijd de rode peper in kleine stukjes en voeg dit bij het gehakt. Laat de kidneybonen en mais uitlekken en doe dit samen met de pastasaus bij het gehakt. Roer alles door elkaar en laat het geheel in 5 minuten warm worden. Snijd de tomaten in partjes en verwarm deze nog 2 minuten mee. Verwarm ondertussen de wraps in de magnetron.


Verdeel wat creme fraice over de wrap en schep het gehaktmengsel erop. Voeg naar wens wat ijsbergsla en geraspte kaas toe. Rol de wrap op of vouw dubbel.

Enjoy!

Geen opmerkingen: